Geuren, smaken, kleuren... dat is het eten van Heppiefood

Het verhaal

Juliëtte Enneking serveert zilte amuses op een jachtIn de keuken van Heppiefood in Goes komen kleuren en geuren samen in (h)eerlijke biologische gerechten. Juliëtte Enneking, kookt met passie en heeft een verfijnde en gezonde kookstijl.

Geniet van wereldse hapjes, een kleurrijk buffet, een veelzijdige lunch of een verfijnd diner. Een private dining met een privé kok thuis of een kookworkshop op locatie? Het is mogelijk!

Luxe Catering Goes in Zeeland

Heppiefood viert het leven mee! Momenten om samen bij stil te staan, daar voegt Heppiefood graag haar wereldse keuken persoonlijk voor jou en je gasten aan toe. Dat kan tijdens een bruiloft, 21-jarig diner, baby shower, verjaardag of housewarming of ander geluksmoment zijn. Ook bedrijven zullen verrast worden door de persoonlijke bereidingen van Heppiefood. 

Heppiefood ontzorgt met smakelijk, gevarieerd en eerlijk eten en komt graag naar jou toe!

Graag informeert Heppiefood je over de mogelijkheden. Bel naar 06-106  028  68 of e-mail: info@heppiefood.com.

      

Hemelse gerechtjes een lust voor het oog: daar lag een smakelijk en waar kunstwerkje op mijn bord!

Is het Happy Food, Heppy food of toch Heppie Food?

De naam Heppiefood is bedacht om je een happy food en energiek gevoel te geven! Gezond eten is lekker en maakt je Heppie! Heppie is een leuke twist en maakt het toch een beetje Nederlands.

Het beperkte kookafval gaat naar de kippen en konijnen van de buren. Heppiefood draagt graag bij aan een gezonde wereld.

Catering Heppiefood

 info@heppiefood.com 
 + 31 (0)6 106 028 68
  Goes, Zeeland

  

catering-kok thuis-kookworkshop