Geuren, smaken, kleuren... dat is het eten van Heppiefood

Het verhaal

Juli√ętte Enneking serveert zilte amuses op een jachtIn de keuken van catering Heppiefood in Goes komen kleuren en geuren samen in (h)eerlijke gerechten. Juliëtte Enneking heeft een bourgondische inslag en tegelijkertijd verfijnde kookstijl. Vaak geïnspireerd door keukens uit het buitenland. Zij kookt vauit passie met veelal pure en biologische producten.

Een heppiefood gevoel beleven?  Dat krijg je door het proeven van de smakelijke gerechten, want liefde gaat door de maag! Zo kun je genieten van de wereldse hapjes, een kleurrijk buffet, veelzijdige lunch of een verfijnd diner. Een luxe private dining met een privé kok aan huis, homecooking, een kookworkshop of aanschuiven bij een 4 gangen diner op een bijzondere locatie is ook mogelijk. Sinds kort organiseert Heppiefood buitengewone foodevents, met een verrassende twist! Ga jij het culinaire avontuur aan?

Catering Goes

Heppiefood is gastvriendelijk, denkt graag met je mee en neemt waar jij dat wenst alles (o.a. meedenken event, inhuur bediening en materialen) uithanden. Alle verse gerechten worden thuis of op kantoor bezorgd en/of uitgeserveerd. Wij nemen servies, bestek, schalen, etc. mee.

Graag informeert Heppiefood je over de mogelijkheden. Bel naar 06-106  028  68 of e-mail: info@heppiefood.com  

      

Hemelse gerechtjes een lust voor het oog: daar lag een smakelijk en waar kunstwerkje op mijn bord!

Is het Happy Food, Heppy food of toch Heppie Food?

De naam Heppiefood is bedacht om je een happy food gevoel te geven! Heppie is een leuke twist en maakt het toch een beetje Nederlands.

Catering Heppiefood

 info@heppiefood.com 
 + 31 (0)6 106 028 68
  Goes, Zeeland

  

catering-kookworkshop- kok op locatie