Geuren, smaken, kleuren... dat is het eten van Heppiefood

Heppiefood bij jou thuis

  
Heppiefood weet als geen ander dat eten verbindt. Juist nu is het fijn om bij een heppie moment stil te staan en dit met elkaar te vieren met pure, kleurrijke en verfijnde gerechten. 

Met Heppiefood haal je de intimiteit van een restaurant in eigen huis. Met jouw eigen thuiskok!

Geniet met elkaar van (h)eerlijk eten tijdens een verjaardag, huwelijk, 21-diner of een ander bijzonder levensmoment. Ga je voor een kleurrijk tapas diner, persoonlijk bij jou thuis? Of liever voor een verfijnd 3 tot 5 gangen diner op maat gemaakt voor jou? Het kan met jouw gastvriendelijke privé kok aan (vakantie) huis.

Unieke Catering

Wil je jouw familie of vrienden op een bijzonder moment met Heppiefood verwennen? Bel dan 06- 106 028 68 of email: info@heppiefood.com. Heppiefood staat graag voor je klaar om voor jou en je gasten met liefde en passie te koken en jullie met  lekker eten te verrassen.

Heppiefood ontzorgt met smakelijk, gevarieerd, (h)eerlijk eten bij jou thuis!

Graag informeert Heppiefood je over de mogelijkheden. Bel naar 06-106  028  68 of e-mail: info@heppiefood.com.

Uiteraard houdt Heppiefood zich aan de horeca (hygiëne) richtlijnen. De gezondheid van onze gasten staat daarbij voorop!    
 

 

Vier de zomer samen met kleurrijke lekkernijen! 

Is het Happy Food, Heppy food of toch Heppie Food?

De naam Heppiefood is bedacht om je een happy food en energiek gevoel te geven! Gezond eten is lekker en maakt je Heppie! Heppie is een leuke twist en maakt het toch een beetje Nederlands.

Heppiefood beperkt kookafval en draagt graag bij aan een gezonde wereld.

Catering Heppiefood

 info@heppiefood.com 
 + 31 (0)6 106 028 68
  Goes, Zeeland

  

diner-tapas-kok thuis