Geuren, smaken, kleuren... dat is het eten van Heppiefood

Food Events

Hippievlot op het water met Heppiefood 

Chillen op een hippievlot met kleurijk Heppiefood in een prachtige puur natuur omgeving. Van robuuste BBQ  heerlijkheden tot verrukkelijke salades. Deze unieke ervaring wil je  toch niet missen! 
8 personen 59,00 per persoon. Voor meer informatie bel 06-106 028 68.

Het aanschuifdiner 

Ook wel eens willen aanshuiven aan een lange tafel om samen te genieten van een verrukkelijk 4 gangen diner op een bijzondere Zeeuwse locatie? Neem familie, vrienden en/of collega’s mee en beleef met elkaar dit unieke culinaire Foodvent!
Vanaf 12 personen 59,50 per persoon (inclusief  bijpassende wijnen). Voor meer informatie bel 06-106 028 68.Proef de Zilte Zaligheden op een jacht op het water

Heppiefood event aan boord van een jachtWij verwelkomen je aan boord in Yerseke met een sprankelend glas bubbels, waarna we de trossen losgooien en de haven verlaten. We varen in stijl richting de schoonheid van het Nationaal Park de Oosterschelde, waar je  bruinvissen, zeehonden en vogels gaat spotten. Tijdens deze reis over de Oosterschelde, ga je genieten van heerlijke Zilte Zaligheden van Heppiefood. Het vaararrangement is vanaf 10 tot 12 personen en kan volledig op maat worden aangeboden.  Voor meer informatie bel 06-106 028 68.
 

Catering Heppiefood

 info@heppiefood.com 
 + 31 (0)6 106 028 68
  Goes, Zeeland

  

catering-kookworkshop- kok op locatie