Geuren, smaken, kleuren... dat is het eten van Heppiefood

Corona Proof

Juliëtte Enneking serveert zilte amuses op een jachtYess, vanaf 1 juni kookt Heppiefood weer bij jou thuis!

Heppiefood weet als geen ander dat eten verbindt. Juist in deze bijzondere tijd is het soms ook fijn om bij een heppie momentje stil te staan en dit met elkaar te vieren met gezonde, kleurrijke en verfijnde gerechten. Met Heppiefood haal je de intimiteit van samen lekker eten in eigen huis/tuin.

Wereldse hapjes, een kleurrijk buffet, een veelzijdige lunch of een verfijnd diner. Een private dining met een privé kok thuis.  Het is weer mogelijk!

Culinaire Catering Corona proof

Wil je jouw familie of vrienden op een bijzonder moment verwennen met culinaire wereldse gerechten aan huis? Bel dan 06- 106 028 68 of email: info@heppiefood.com. We staan graag voor je klaar om voor jou en je gasten met liefde en passie te koken en jullie met Heppiefood te verrassen. 

Heppiefood ontzorgt met smakelijk, gevarieerd en eerlijk eten en komt graag naar jou toe!

Graag informeert Heppiefood je over de mogelijkheden. Bel naar 06-106  028  68 of e-mail: info@heppiefood.com.

Corona proof dineren/lunchen? Uiteraard houdt Heppiefood zich aan de (hygiëne) richtlijnen van het RIVM. De gezondheid van onze gasten staat daarbij voorop.

 

           

Hemelse gerechtjes een lust voor het oog: daar lag een smakelijk en waar kunstwerkje op mijn bord!

Is het Happy Food, Heppy food of toch Heppie Food?

De naam Heppiefood is bedacht om je een happy food en energiek gevoel te geven! Gezond eten is lekker en maakt je Heppie! Heppie is een leuke twist en maakt het toch een beetje Nederlands.

Het beperkte kookafval gaat naar de kippen en konijnen van de buren. Heppiefood draagt graag bij aan een gezonde wereld.

Catering Heppiefood

 info@heppiefood.com 
 + 31 (0)6 106 028 68
  Goes, Zeeland

  

catering-kok thuis-kookworkshop