Geuren, smaken, kleuren... dat is het eten van Heppiefood

Heppiefood weer bij jou thuis

Juliëtte Enneking serveert zilte amuses op een jachtHeppiefood weet als geen ander dat eten verbindt. Juist nu is het fijn om bij een heppie moment stil te staan en dit met elkaar te vieren met gezonde, kleurrijke en verfijnde gerechten. Met Heppiefood haal je de intimiteit in eigen huis!

Geniet met elkaar van (h)eerlijk eten tijdens een huwelijk, verjaardag, vrijgezellen of 21-diner of een ander bijzonder levensmoment. Wereldse tapas, een kleurrijk buffet, een veelzijdige lunch of een verfijnd diner op maat gemaakt voor jou? Het kan en wordt nu ook persoonlijk bij jou thuisbezorgd!

Culinaire Catering Corona proof

Wil je jouw familie of vrienden op een bijzonder moment met Heppiefood verwennen? Bel dan 06- 106 028 68 of email: info@heppiefood.com. Heppiefood staat graag voor je klaar om voor jou en je gasten met liefde en passie te koken en jullie met  lekker eten te verrassen.

Heppiefood ontzorgt met smakelijk, gevarieerd, (h) eerlijk eten en bezorgd bij jou thuis!

Graag informeert Heppiefood je over de mogelijkheden. Bel naar 06-106  028  68 of e-mail: info@heppiefood.com.

Corona proof dineren/lunchen? Uiteraard houdt Heppiefood zich aan de (hygiëne) richtlijnen van het RIVM. De gezondheid van onze gasten staat daarbij voorop. Heppiefood werkt met horeca handschoenen en levert aan huis.
 

         

Vier de zomer samen met kleurrijke lekkernijen! 

Is het Happy Food, Heppy food of toch Heppie Food?

De naam Heppiefood is bedacht om je een happy food en energiek gevoel te geven! Gezond eten is lekker en maakt je Heppie! Heppie is een leuke twist en maakt het toch een beetje Nederlands.

Heppiefood beperkt kookafval en draagt graag bij aan een gezonde wereld.

Catering Heppiefood

 info@heppiefood.com 
 + 31 (0)6 106 028 68
  Goes, Zeeland

  

diner-tapas-kok thuis